L’Agrupació Ciclista Sineu amb “La Vuelta”

Com ja és tradició i per aquestes dates, l’AC Sineu ha duit a terme un viatge per a presenciar la sortida d’una de les etapes de “La Vuelta”. Enguany ha estat a Galícia, en concret a la província d’Ourense que és des d’on ha sortit la segona etapa d’aquesta 71ena edició de la Vuelta Ciclista a Espanya. Aquests viatges també tenen un caire gastronòmic i turístic, ja que s’han visitat indrets com Villagarcía de Arousa i Oporto. L’expedició constava de 21 membres.

Dos ciclistes mallorquins són els que participen en la carrera: Lluís Mas i Vicens Reynés.

L’AC Sineu visita el monòlit de Francesc Alomar

Un dels objectius del viatge era trobar el monòlit que el corredor local Francesc Alomar té a la província d’Ourense en record del tràgic i mortal acccident que va patir l’agost del 1955. Aquest monòlit es troba a la carretera OU 150, a una de les sortides de la localitat de Gustei. L’AC Sineu va voler immortalitzar el moment tan emotiu amb unes fotografies del lloc i del monòlit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: