[FOTONOTICIA] Transparència: bones intencions d’informar però molt poca publicitat

Un dels punts importants del programa electoral de Gent per Sineu va ser el de prometre una gestió més transparent, i de tenir la ciutadania més informada. I el nou equip de govern ho fa, o al manco hi posa intencions. De fet, mai s’havia convocat al poble –una vegada els polítics eren en el seu càrrec de l’Ajuntament ben acomodats– a una audiència pública per informar. Avui s’ha convocat a qui estigués interessat a una mena d’assemblea popular entre ciutadans i regidors de l’equip de govern, per a respondre els dubtes que puguin tenir els sineuers respecte a la gestió municipal. Ha estat a les 18h en el centre socio-cultural de sa Quintana.

Durant l’assemblea s’ha parlat neteja i manteniment, recollida selectiva, wifi, parc infantil, catàleg de patrimoni, normes urbanístiques, etc. noticia notícia

Una de les apostes de l'equip de govern és informar als ciutadans sobre la seva gestió.

Una de les apostes de l’equip de govern és informar als ciutadans sobre la seva gestió.

[Opinió] Molt bé la intenció, equip de govern, però feu-ho a una hora més ‘popular’!

Tanmateix ha faltat publicitat i engrescar la gent. L’acte no ha aplegat massa ciutadans. S’agraeix que l’equip de govern faci el que toca fer (informar) i la seva aposta per la transparència, xapeau!. Ara bé, com ha dit un militant de Gent per Sineu, aquests actes no es poden convocar a les 18 hores, perquè d’aquest govern s’espera que aposti per conciliar vida laboral i vida personal, i només els funcionaris i alguns altres treballadors poden assistir a un acte a aquestes hores. A més, se’n ha fet molt poca publicitat.

Ara bé, s’ha de valorar l’aposta del consistori en aquest sentit (això sí, sempre tenint en compte que transparència no és parlar només de doblers o del preu de les coses, sinó de qualsevol aspecte d’una gestió).

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: