Bartomeu Capó, campió balear de tennis, i bon paper de Biel ‘Confit’ en el triatló de Muro

Aquest cap de setmana s’ha disputat el campionat de Balears de segona categoria de tennis de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, al Club de Tennis Arenal. Bartomeu Capó, natural d’Ariany, nascut el 2002, i associat al Club de Tennis de Sineu, s’ha proclamat campió de la categoria infantil masculí. Enhorabona!!!

Per altra banda, l’atleta sineuer Biel Gacies Confit ha quedat en catorzena posició en el I triatló sprint de Muro (750 metres nadant, 20 km en bicicleta, i 5 km a peu), amb un temps de 57 minuts i 50 segons (el guanyador, Miguel Ángel Fidalgo, ha fet un temps de 54:04). Altres sineuers (Miquel Àngel Bergas, Joan Tugores Monara) també l’han disputat.

Fotos: Rebecca Mellor i Facebook-Mallorcatraining.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: