L’Ajuntament organitza una jornada de voluntariat al cementiri

L’Ajuntament ha organitzat una jornada de voluntariat pel proper dissabte 29 d’octubre a les 15:30h al Cementeri Municipal, per a la sembra de plantes ornamentals per la proximitat de la diada de Tots Sants i per a recollir totes les làpides i elements ornamentals espargits dins el recinte. Aquestes làpides s’exposaran per si algú les identifica com a de la seva propietat i les que quedin s’ubicaran a la tanca del cementeri de manera permanent. S’aprofitarà aquesta jornada per recollir queixes i suggeriments de millora per aquest espai municipal.

 Arranjament de l’ossera

L’Ajuntament aquest mes d’octubre ha executat les obres d’arranjament de l’ossera del cementeri municipal, que han suposat una inversió de 6.600,31 euros. Aquestes han consistit a fer accessible aquest dipòsit, construït el 1914, als visitants en general. Igualment han volgut facilitar una clara expressió de la seva transcendència dins el conjunt del recinte i, a més, s’ha aprofitat per arrancar les rabasses dels fassers de les placetes de les dues primeres illetes de tombes per sembrar-hi xiprers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: