Tres sineuers al XXX Seminari Blanquerna

Aquest proper cap de setmana, dissabte 29 i diumenge 30 d’octubre, se celebra a Can Picafort la trentena edició del Seminari Blanquerna.

El Grup Blanquerna, entitat organitzadora del seminari, va néixer l’any 1985. Actualment ha esdevingut un “think tank sobiranista” o “espai de debat i reflexió, plural i transversal que, des de posicions crítiques i transformadores” que “treballa al servei de Mallorca i dels Països Catalans”. Entre d’altres, un dels seus objectius és “defensar i promoure la nació, llengua i cultura catalanes”.

Amb el títol “Mallorca 2016: polítiques de base” s’organitzen diverses taules rodones per a l’exposició i debat de la tasca de diferents moviments polítics i socials. Per una banda, dissabte es parlarà de “El canvi des dels Ajuntaments”, taula en què intenvidrà la regidora de Gent per SineuMagdalena Genovart Remirada. Dissabte mateix, es debatrà sobre “La lluita municipal de base”, amb la participació d’Antoni Janer, membre de l’OCB Sineu i habitual col·laborador de Díngola per a temes d’etimologia. Finalment, dissabte horabaixa es farà la taula rodona titulada “El paper dels moviments socials”. L’endemà, amb temes de caire social i lúdic, s’encetarà el matí amb “Les noves festes populars”, en què participarà Joan Munar Lupino, en representació de la Muchal Foundation. L’acte es tancarà amb la visió de “La situació de la música mallorquina”.

blanquerna

Programa de l’edició dels Blanquerna de 2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: