Casa Inundada celebra el seu primer aniversari amb l’edició del fanzine “Inundats”

20161103-170829.jpg

Casa Inundada compleix un any. Per celebrar-ho ha editat el fanzine “Inundats”, d’edició limitada, en el que hi participen fins a 17 autors: Rderous, Maria Cuadrado, Narcís R. E, Aina Bestard, Francisco Javier Barrera, Reyes Marfil, Alona Vinç, Max, Ironna von Dask, EMEA, Aina Capdevila, Flavia Gargiulo, Iván Mata, Claudia G. Rita, Nívola Uyá, Verni i Negrotinto. Aquest fanzine es presentarà el proper dissabte 5 de novembre, en una festa amb una exposició dels originals, música a càrrec de Som Vinils, i estampació amb serigrafia de camisetes.

La voluntat de Casa Inundada és construir un espai viu i de referència per els professionals lligats al món de la gràfica i l’art, il·lustració, disseny i comunicació. L’essència de Casa Inundada resideix en el “work in process” o procés creatiu, en l’aprenentatge que duu implícit per a l’artista, i en fer accessible aquesta experiència a qualsevol persona. El fet de treballar amb el format de coworking li dóna un valor afegit, ja que l’aprenentatge compartit ens ajuda a obrir la pròpia perspectiva, a innovar i alhora ens ajuda a gaudir del procés. Durant aquests mesos passats ha organitzat tot tipus d’activitats culturals com exposicions, contacontes, tallers d’eines digitals i de caligrafia, tallers de serigrafia i gravat, etc.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: