Els patges reials recolliren, ahir, les cartes dels més menuts

Els patges de Ses Majestats els Reis d’Orient van recollir, ahir, a Sineu, les cartes d’una munió de nins i nines que, il·lusionats, feren arribar els seus desitjos als representants reials. Arribaren puntuals a l’església parroquial -enguany amb el trenet que tot l’horabaixa passejà els al·lots per la vila- on, la comitiva formada pels xeremiers de Sineu, els gegants sineuers i els tres patges reials foren rebuts pel rector.

Després de dipositar les seves cartes a la bústia de Correus, alguns del nins demanaren desitjos als patges com que s’acabi la fam al món, juguetes diverses, que a cap llar falti l’alegria aquestes festes o que s’adobin les goteres de la rectoria. Continuà l’acte amb una connexió que féu el rector, gràcies a les noves antenes instal·lades al campanar, amb l’Orient, concretament amb el rei Gaspar, qui amb les cartes en mà repassà les comandes d’alguns nins i nines.

Amb les cartes al seu destí, la setmana que ve tornaran a Sineu els patges amb el Reis i, també, amb els regals desitjats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: