El metge sineuer Picornell ha passat el canvi d’any en un camp de refugiats libanès

15822690_1408900832475774_4536676489552923044_n

Antoni Ferriol Picornell, metge, ha passat aquest canvi d’any amb un grapat de companys de professió a Trípoli (Líban), en una estança de treball solidari a camps de refugiats amb la Syrian American Medical Society. Entre altres, també hi era un amic seu, el cardiòleg Guillem Caldentey, que té bastants coneguts a Sineu. El Líban és un petit estat de l’Orient Mitjà que fa frontera al nord i a l’est amb Síria i al sud amb Israel-Palestina, i situat per tant en una regió molt conflictiva. Rep refugiats procedents de Síria, on un conflicte també ha portat milers de persones cap a Europa.

En el número de Díngola en paper de desembre entrevistàrem Anna Díaz, Biel Jordà i Marta Barceló, tres sineuers que havien estat en camp de refugiats grecs. [si encara no la teniu, podeu adquirir-la a qualsevol estanc de Sineu]

Aviat ampliarem l’informació sobre l’estada de Picornell a l’Orient Mitjà.

[fotos: Facebook]

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: