Sant Antoni passat per aigua (o millor, per neu)

20170117-132640.jpg

Ara, a les 14:30h, a Sineu ha aturat de caure neu. Ho ha fet des de fa quatre o cinc hores. Neveta que s’anava fonent en tocar el trespol humit. Avui, demà, passat-demà… seran els dies més freds de l’any. En alguns punts de Sineu ara mateix estem a 4 graus.

Sant Antoni
L’Ajuntament ha publicat fa una estona un post en el seu perfil de la xarxa social Facebook informant de la suspensió de tots els actes prevists avui capvespre o nit: beneïdes, correfoc dels dimonions, fogueró… També han estat suspesos els actes en molts municipis on Sant Antoni és una festa important: per exemple Muro, on el sineuer Tomeu Torres participa cada any amb un grapat de porcellets.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: