L’Ajuntament de Sineu posa en marxa un servei de missatgeria per WhatsApp per millorar la comunicació

whatsapp-marketingL’Ajuntament de Sineu té previst disposar d’un servei d’informació a través de Whatsapp a partir del proper 1 de març. La regidoria de comunicació vol, així, tenir la possibilitat d’arribar a més gent. “No tothom té xarxes socials, -segons fonts del consistori-, i aquesta serà una manera més d’arribar als sineuers“. Des de l’Ajuntament volen deixar clar que, aquest, no serà un servei de xat (és a dir, que no es podrà “conversar” amb l’Ajuntament sobre problemes o requeriments, que ja tenen les seves vies habituals). Per rebre les comunicacions primer caldrà donar-se d’alta en el servei, enviant un primer missatge amb el text “Alta WhatsAPP (Nom) (Llinatge1) (Llinatge2)” al número de telèfon 671545248.

Recordem que, a part d’aquest servei que s’iniciarà el març, l’Ajuntament disposa d’altres canals, com ara Facebook (fes clic aquí), Twitter (fes clic aquí), la pròpia web del consistori (fes clic aquí), i el fulletó en paper La Sala que es reparteix trimestralment (fes clic aquí i aquí), a banda d’altres vies.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: