C.E. Sineu, quarta posició malgrat els darrers resultats

preferent

A la jornada 27 d’aquesta temporada, el C.E. Sineu ocupa una meritòria quarta posició de la categoria de 1a Regional Preferent. I això que en les darreres quatre jornades només ha sumat 3 punts dels 12 possibles, amb 3 empats i 1 derrota.

Suma 46 punts, tot i que té un partit menys perquè es va ajornar el partit contra el Sóller A pel mal temps. Aquest partit es disputarà a Sineu dia 1 de març. Abans, però, jugarà, també a casa, el partit corresponent a la 28ena jornada contra el Xilvar.

També cal destacar que en aquesta darrera jornada, dels quatre primers classificats, només el Petra va guanyar dins el camp del Serverense. El líder La Unión va perdre i el Manacor va empatar. El C.E. Sineu va empatar al camp del Génova (1-1), amb gol del golejador de l’equip, Pep Rosselló.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: