Unes teles tapen els vidres de Cas Fornaret perquè no es vegi dins: què hi han de fer? 

Aquí, a Cas Fornaret, l’antiga tenda de roba del carrer Major, hi obriran la cinquena pizzeria de Sineu, la quarta en un radi de 50m de sa plaça. Serà un italià, Cossimo Rizzo, qui obrirà el local que serà competència de les actuals pizzeries Xiroi, Pa Torrat, Santapí (totes en el centre antic) i Tomassini (situada en el vial). Possiblement, llevat d’Itàlia obviament, serà difícil trobar un poble amb tants restaurants italians per habitant. És un lloc emblemàtic, per la seva situació i per anys d’història com a tenda de roba, i des de fa bastant temps està tancat i -com a qualsevol altre negoci tancat- amb els vidres tapats. 

Per altra banda, l’1 d’abril la Cafeteria Mirador canvia de gestors. A partir d’aquest dia seran Joana Pates i Aina Serení les que agafaran les regnes del negoci. 

Finalment també tornarà obrir el bar del carrer d’Avall (el que fins fa uns mesos era el Tarantino). De fet, ja s’han fet algunes obres per adaptar i modificar la terrassa (que no complia amb l’ordenança de terrasses de Sineu). 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: