Dissabte hi va haver diada de bàsquet a Sineu

Organitzat pel Consell de Mallorca, dissabte hi va haver una diada de jocs i partits de bàsquet de les promeses més joves d’aquest esport. Fou al pavelló de l’Institut i hi participaren nins i nines de: Montuiri, Santa Margalida, Sa Pobla, Sant Joan, Pollença, Consell, Petra i Sineu.

Les categories eren les de pre-inicicació, iniciació i benjamins. Els més petits feren un circuit de psico-bàsquet i partits de 3×3. Els d’iniciació i benjamins feren partits. En total participaren uns 150 nins i nines que, sens dubte, és un gran èxit i demostra la implantació d’aquest esport arreu de Mallorca.

Recordam que, mentre, cada dissabte els nins i nines de pre-mini mixt, mini masculí, mini femení, infantil masculí i infantil femení disputen partits. A la web del club www.basquetsineu.cat trobareu el calendari setmanal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: