Mirau el que feren diumenge na Boireta, en Joan ‘mecànic’, na Petita, en Pineta…

Aquest passat diumenge més de 600 corredors participaren a la dura k42 Mallorca, carrera internacional puntuable per a l’UltraTrail de Mont Blanc, de la K42 Series. La d’enguany, cinquena edició, va sortir del Galatzó, com sempre, i va arribar al Capdellà.

Entre els corredors que feren els 42 quilòmetres de la marató, tres de sineuers: Miquel Mas Cifre i Francisco Javier Sánchez Suárez, que arribaren junts i feren un temps de 7h 29m 01s, i Joan Ferriol Bergas Pineta, que va fer un temps de 8h 36m 43s.

Al mateix temps altres corredors sineuers o ben coneguts a Sineu feien la k21 Mallorca, la mitja marató: Joan Frontera Alcover, amb un gens menyspreable temps de 2h 56m 48s, Antònia Martorell Artigues Petita, amb un temps de 3h 55m 13s, Maria Neus Mascaró Bauzà, amb un temps de 4h 00m 10s, i Maria Antònia Florit Bauzà Boireta, amb un temps de 4h 08m 18s.

Un altre sineuer, Joan Beltran, no va poder completar la cursa degut a unes molèsties.

Damià Ramis, amb un temps de 1h 55m 22s, va ser el guanyador de la mitja marató, i Jordi Gamito, amb un temps de 4h 22m 15s, va ser-ho de la marató.

Per fer-vos una idea, la marató és com anar de Sineu a Manacor i tornar. Però en aquest cas és encara més feixuc, perquè la cursa transcorre a través de muntanyes: Galatzó, s’Esclop…

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: