[GALERIA FOTOGRÀFICA] Fira de maig 2017

Compartim amb vosaltres unes quantes fotos de la fira d’enguany, on la novetat ha estat la nova ubicació de la majoria d’atraccions en un solar de devora la Cooperativa, la qual cosa ha donat més espai per els animals i les races autòctones que s’han ubicat a la plaça des Fossar. No hi ha hagut gran aglomeració de gent i en tot moment s’ha pogut circular en fluidesa per tota la fira. L’espai del claustre de Sant Francesc també ha estat molt concorregut al llarg del dia d’avui i d’ahir horabaixa, amb el Ratamarket.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: