Torna la subhasta del porc negre

2017-05-10-PHOTO-00000416.jpg

Després de sis anys de no celebrar-se, enguany s’ha recuperat la subhasta del porc negre a Sineu. Hi ha hagut 23 animals de 8 explotacions ramaderes, uns exemplars que destaquen per la seva morfologia i que els ramaders aprecien per millorar la raça, “per canviar un poc la sang”, diuen.

2017-05-10-PHOTO-00000417

Els porcs subhastats es divideixen en tres categories: porcastres, verratells i porcs d’armada. A tall d’exemple, alguns animals que tenien un preu de sortida de 160 euros han arribat fins al 220 euros. El president de l’Associació de Ramaders de Porc Negre, Tomeu Torres, ha dit que s’ha pogut celebrar la subhasta gràcies a l’empenta econòmica del Govern i ha afegit que confia que, igual com es feia un temps, la subhasta es pugui repetir pel Dijous Bo d’Inca.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: