Arriba el Festival de Teresetes

La setmana que ve, de dia 17 a dia 21 de maig, es torna a celebrar el Festival Internacional de Teatre de Teresetes, que complirà la dinovena edició. Organitzat per la productora “Elàstic Nou”, que dirigeix la sineuera Aina Gimeno, durà a diferents pobles de Mallorca una mostra de les companyies, enguany de diversos països europeus, que es dediquen a aquesta disciplina teatral.

A Sineu, s’hi estrenarà l’obra Maricastaña de la companyia aragonesa “Los Titiriteros de Binéfar”. Serà el proper dimecres dia 17 de maig a les 17.00 h, en el claustre de l’ajuntament. Es tracta d’una obra per a públic familiar, a partir de 2 anys.

Igualment, entre dimecres i diumenge es podran veure un total de quinze obres diferents a altres quinze pobles de l’illa. Espectacles per a tota casta de públic, que sorprenen tant a nins com als més granadets. Per a seguir fil per randa el programa, és recomanable accedir a la pàgina web del festival http://elasticnou.com/festivalteresetes/index.php .

Cartell del Festival de Teresetes de 2017

Cartell del Festival de Teresetes de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: