S’instal·laran més hidrants a Sineu

hidrant

Els hidrants són aparells hidràulics connectats a una xarxa general de distribució d’aigua, que s’utilitzen per a subministrar aigua a pressió per a l’extinció d’un incendi.

A Sineu ara n’hi ha dos i se’n volen instal·lar 9 més. Les obres d’instal·lació i/o adequació d’hidrants per a emergències seran finançades pel Consell de Mallorca que ha destinat unes partides finalistes a favor dels Ajuntaments.

A Sineu els cost subvencionat per aquestes instal·lacions serà de 35.999,93 €.

Sempre que sigui possible es prioritzaran, com a punts d’instal·lació dels hidrants, les entrades a les poblacions i als polígons industrials o de serveis, al mateix temps que s’ubicaran en llocs accessibles per als vehicles d’emergències, es trobaran degudament senyalitzats i disposaran d’un sistema de protecció mecànica adequada per evitar els danys produïts per l’impacte de vehicles o altres objectes sobre aquests punts d’abastiment d’aigua.

El manteniment de les condicions hidràuliques i del funcionament dels hidrants, de les canonades, de les vàlvules de pas i del cabal d’aigua correspondrà al municipi on estiguin instal·lats.

hidrant sineu

Hidrant al carrer Estació (foto Google Maps)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: