Rafel Perelló seguirà com entrenador del C.E. Sineu

Rafel Perello

El llubiner Rafel Perelló tornarà ser l’entrenador de l’equip de Preferent del CE Sineu la temporada 2017-2018. Així ens ho ha informat el club. Serà la quarta temporada com entrenador del club local.

Rafel Perelló va pujar l’equip a la seva primera temporada d’entrenador, de Primera Regional a Preferent (temporada 2014-2015), i la propera temporada serà la tercera a Preferent. Aquesta renovació, sens dubte, indica que Rafel vol tornar fer un equip competitiu per seguir donant batalla i satisfaccions a la categoria de Preferent. L’afició, segur que ho agrairà.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: