Les pluges d’ahir deixen en molt mal estat la rectoria

Els noranta-quatre litres per metre quadrat d’ahir al terme municipal de Sineu han deixat malparat l’edifici de la rectoria agreujant-ne totes les patologies estructurals. Part del parament interior i part de la biblioteca que encara roman a l’interior varen ser els afectats ahir, l’aigua va arribar a les calaixeres de la sagristia de la planta baixa, on hi ha valuosos ornaments litúrgics.

El rector Guillem Feliu recorda que “a la sessió del Consell Parroquial de final de gener es va encarregar el projecte de reforma de la coberta de la rectoria a un equip d’arquitectes de Sineu i que a inicis del mes de març l’arquitecte tècnic del Bisbat va aturar aquesta iniciativa, dient que corresponia als serveis tècnics del Bisbat redactar la documentació necessària per a posar solució als problemes d’estanquitat de l’habitatge. Han passat tres mesos bons i no hem tengut cap notícia ni cap visita de ningú per a veure l’estat de l’edificació”, apunta Feliu que ja lamenta la pèrdua d’elements patrimonials per d’immobilisme dels tècnics i demana la intervenció urgent de qui pertoqui.


En aquestes fotografies es pot veure com quedà la rectoria després de l'aiguat.

Estat de la rectoria després de l’aiguat de dia 5 de juny

Plànol de planta de la reparació de la coberta

Plànol de planta de la reparació de la coberta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: