Lectoclub: lectura i teatre

El club infantil de lectura de la Biblioteca de Sineu, va escenificar aquest passat dilluns una obra d’un llibre que abans havien llegit en les sessions que, durant el curs escolar, han fet cada dilluns. El llibre, que ells mateixos varen triar per la petita obra de teatre, ha estat “Nassos, nassos, nassis” de l’autor barceloní Quim Canals.

Aquesta obra conté un missatge final que l’autor vol transmetre: tots som persones, independentment del color del nostre nas. Per això, si volem acabar amb el racisme, és molt important l’acció conjunta de tots.

Aquest club de lectura ja dur uns quants anys de funcionament. És de destacar la bona tasca d’Antònia Real i de Joan Josep Bonnín al respecte, fomentant també, d’aquesta manera i des de la Biblioteca municipal, la lectura entre els joves. Cada nin i nina varen ser obsequiats amb un material per part de la Biblioteca i la regidoria de Cultura, amb la presència de la regidora Magdalena Genovart. També, com mostra d’agraiment, els nins i nines feren un obsequi a Antònia i Joan Josep. Enhorabona a totes i tots.

Familiars i amics conformaren un públic entregat als actors i actrius.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: