Mateu Alomar, guanyador absolut a la voltadora de Sineu

Mateu Alomar

Amb els punts obtinguts a la darrera jornada del XVIII Vila de Sineu de ciclisme en pista, el sineuer Mateu Alomar s’ha proclamat el guanyador de la general de la categoria 1a, amb tan sols 1 punt d’avantatge sobre el segon classificat, Luís Rivas. Ahir, Mateu Alomar va aconseguir 8 punts que sumats als punts obtinguts a les tres jornades anteriors, han suposat un total de 39 punts.

A la categoria 2a, Llorenç Ferriol ha quedat en quarta posició amb 34 punts, Rafel Sastre cinquè amb 30 punts, Miquel Angel Bergas sisè amb 21 punts i Josep Maria Estela setè amb 21 punts (i no va participar en una de les jornades).

Marc Terrassa guanya a la categoria infantil

IMG-20170521-WA0015

Marc Terrassa, a les files d’Aguamar Petra, s’ha proclamat guanyador a la categoria infantil, tot i que només ha participat a tres de les quatre jornades. A la jornada de dia 7 de juliol no hi va participar perquè va disputar el Campionat d’Espanya en edat escolar en línia, a Àvila, on ja informàrem que va quedar en tercera posició. Ahir va sumar 23 punts, imposant-se a la prova de puntuació i fent segon a la d’Scratch.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: