3×3 Bàsquet Sineu!!

L’esport és l’activitat que més predomina a les Festes d’Agost de Sineu: futbol sala, pàddel, petanca, diada esportiva, ciclisme, futbol, atletisme, judo, tennis i bàsquet.

Ahir, a la pista poliesportiva des Fossar, l’esport protagonista va ser el bàsquet en la modalitat Open Mixt 3×3, organitzat pel club local Bàsquet Sineu. Equips mixtes de totes les edats, des de 5 anys fins a l’edat sénior, i on el que era important era participar i practicar el bàsquet. Un altre èxit de participació en un esport, el bàsquet, que ja s’ha consolidat i que ben aviat començarà la temporada 2017-2018.

Marta Caldentey va participar al campus d’estiu de la Federació

marta caldentey

La jugadora de la categoria mini, Marta Caldentey, va participar al campus d’estiu de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears. Aquest campus es va celebrar a Esporles del 6 a l’11 d’agost. Les minis del Campus Endesa Talent varen rebre la visita de dues jugadores professionals i que han crescut a les Illes: Gaby Ocete i Nogaye Lo. Les minis varen treballar en sessió de dematí i horabaixa. Feren entrenaments de tècnica i táctica individual tancant la primera sessió amb competicions de tir. També varen treballar el tir i varen jugar diferents competicions de 3×3, habilitats i passades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: