La productora ‘Res de Res i en Blanc’ deixarà d’existir a finals d’any

A finals d’aquest any 2017, la productora d’espectacles RES DE RES I EN BLANC, integrada per les companyies Res de Res i En Blanc, deixarà d’existir. Així ho ha manifestat la productora en una nota de premsa d’avui matí.

“Concloem un projecte de vint anys de durada amb l’orgull i el convenciment d’haver duit a terme una tasca que ha contribuït al desenvolupament i a la projecció exterior del teatre de les illes, amb una marca pròpia i personal,  reconeixible i reconeguda, que ens ha donat l’oportunitat de créixer, tant en la nostra dimensió professional com en la humana”, diuen en la nota.

Segons la productora, el tancament té a veure “amb les nostres circumstàncies personals, la gestió del nostre temps, la constatació d’una precarietat sempre present, el final d’un cicle, i l’esgotament al què ens ha conduït la lluita constant amb unes institucions submergides en el seu propi caos”.

També diu que “es farà un darrer esforç per a treure endavant el projecte del Centre d’Investigació Escènica de Sineu, C.IN.E., ja que estam convençuts de que és una plataforma que pot aportar molt al teatre balear, però que tampoc podrà sobreviure si no és amb una aposta institucional ferma”.

Ampliarem informació.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: