Pintades a l’IES de Sineu

Aquest matí, coincidint amb el Dia de la Hispanitat, han aparegut pintades a la façana de l’Institut de Sineu i al seu voltant.

L’IES de Sineu és un dels Instituts assenyalats pel Diari El Mundo, que acusa als docents d’adoctrinament dels alumnes. També comparteixen aquest parer el partit Ciudadanos i l’entitat ultraespanyolista Círculo Balear. És de destacar que Noves Generacions del PP de les Illes Balears també s’alinea amb Ciudadanos i el Círculo Balear. Tot a partir d’una asseguda voluntària de 5 minuts convocada pels mateixos alumnes dia 2 d’octubre a favor de la democràcia i contra la violència de l’1 d’octubre a Catalunya.

La fiscalia de Menors està investigant els actes espontanis que alguns centres educatius de les Illes Balears feren després dels fets extremadament violents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil el dia 1 d’octubre a Catalunya.

És lamentable que l’argumentari dels que es diuen unionistes en aquest afer de Catalunya sigui, en general, l’ús de la força i la proliferació d’actes vandàlics on l’únic que aconsegueixen és perdre la raó, si en tenen. També ho és la manipulació informativa del Diari El Mundo pel que fa a l’acte de dia 2 d’octubre a l’IES de Sineu i la crítica gratuïta de Ciudadanos, Círculo Balear i NNGG, aconseguint, únicament, que proliferin aquests actes vandàlics.

Pel que fa a les pintades, el director de l’IES i l’Ajuntament revisaran les càmeres de seguretat i posaran la corresponent denúncia on pertoqui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: