Bon inici dels equips de futbol sala i futbol 7 d’empreses

DSC02299

El Sineu Atlètic CE-Molí den Pau de futbol sala va perdre el primer partit  de la lliga però ha guanyat els altres tres disputats. Amb 9 punts ocupa, provisionalment, la primera posició de la classificació. Diumenge disputarà la cinquena jornada al pavelló de l’Institut contra el CD Bahias. Destaca el jugador Nicolas Loaisa que en dos partits ha fet 5 gols, col·locant-se com el tercer màxim golejador de 1a Regional.

son toreo

L’equip de futbol 7 d’empreses, Celler Son Toreó, també ha començat amb bon peu la seva lliga. Amb 7 partits diputats, n’ha guanyat 4, n’ha empatat 1 i n’ha perdut 2, i ocupa la tercera posició del seu grup. El proper partit el disputa divendres dia 3, a les 21,00 h al Camp de Son Matgí. Luís Simó, amb 7 gols, és el golejador de l’equip i el quart màxim golejador de la competició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: