Novembre sense bars

Novembre, febrer i març són els mesos pitjors a Sineu per els negocis del tipus bar, restaurant, local de copes… I molts aprofiten per prendre un descans. Ahir va posar vacances la pizzeria Pa Torrat. Moments Bar-Restaurant té tancat del 2 al 22 de novembre. S’Índic, tot el mes, des del 2 al 30 de novembre. L’Écafè tanca la setmana que ve, una setmaneta i mitja. També Vi-és, tanca aquestes dues setmanes.   El Bar Triquet tanca del 9 al 21. Per tant Sineu es quedarà, la setmana que ve, amb molts locals tancats.

L’arribada del fred i del mal temps, i el descens de turistes en el mercat dels dimecres, fan que novembre sigui un mes molt fluix. Desembre (amb el pont de la Constitució i les festes de Nadal) i gener (amb la segona part de les festes de Nadal, i després Sant Antoni), suposen un cert reviscolament enmig de l’hivern. Després febrer torna ser un mes fluix. A meitat de març, amb l’arribada de la primavera, tot torna reviscolar…

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: