Demà els afiliats del PP a Sineu triaran nova junta

Tomeu Mulet, líder del PP a Sineu. 

Demà divendres a les 20:30h la Sala de Batles de l’Ajuntament de Sineu acollirà una assemblea local del Partit Popular, amb l’objectiu de renovar la junta del partit a Sineu. Segons ha manifestat Tomeu Mulet a Díngola, serà una junta amb prop d’una vintena de càrrecs, i hi haurà certs canvis respecte a la junta que ha governat el partit fins ara.

El Comitè Executiu Insular del PP, celebrat el passat 15 de juny, va aprovar el calendari de renovació de les juntes locals de Mallorca. Sobre la base d’aquest acord, el passat 29 de setembre la junta del partit a Sineu va aprovar la convocatòria del congrés local de demà. Aquest serà assembleari, i hi podran votar tots els afiliats locals.

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: