Francesc Jaume Coll, golejador a dues categories

francesc jaume coll

Francesc Jaume Coll

Francesc Jaume Coll és un jugador d’edat infantil del CE Sineu que també el convoquen per jugar amb els cadets (un jugador d’una categoria pot jugar amb una superior si els partits no es disputen el mateix dia). Idò és dóna el fet que és el màxim golejador del grup on juga el CE Sineu, tant a infantils com a cadets.

A la categoria infantil, la seva, ha disputat 6 partits i ha marcat 17 gols, sent el màxim golejador del grup i el 3r golejador de tots els grups de 2a regional d’infantils. A la categoria cadet, ha disputat 9 partits i ha marcat 15 gols, sent el màxim golejador del grup i el 6è golejador de tots els grups de 2a regional de cadets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: