L’Ajuntament instarà al Consell a aprovar de manera consensuada el PIAT, d’acord a una moció del PP

El passat dilluns el Partit Popular de Sineu va presentar una moció per  proposar a l’equip de govern instar al Consell de Mallorca a aprovar el Pla d’Intervenció en Àmbits Turístics (PIAT) de forma consensuada amb els municipis, a través de la Federació d’Entitats Locals (FELIB) i amb un debat previ i acord en d’Assemblea d’alcaldes de Mallorca.

El portaveu del PP, Tomeu Mulet, es mostrà satisfet que l’equip de govern “valori la importància del consens en plans tan importants com aquest” i recorda que el Consell de Mallorca “ha d’obrar amb responsabilitat i comptar amb els ajuntaments per a l’elaboració d’aquest pla”. Segons el líder popular, “els alcaldes de Mallorca encara no han rebut ni la informació, ni els criteris, ni el calendari”. Mulet recalca que aquest tipus d’acords polítics “ens beneficien a tots i ens ajuden a tornar el prestigi perdut de la política”.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: