L’Écafè celebra avui els seus primers 5 anys posant copes, servint menjars, i oferint música, festa i cultura

L’equip de l’Écafè en una foto de l’any passat.

L’emblemàtic Écafè celebra avui vespre el seu aniversari. La setmana passada va fer 5 anys que aquest concepte de cafè-concert-restaurant mescla menjars senzills, copes, festes, cultura, tot en un mateix espai.

Dia 29 de l’any 2012, Pere Joan Oliver Pavarotti i Rafel Campins Bodego, inauguraven les portes del local, que s’ha fet un dels més emblemàtics a Sineu. Campins va deixar la seva part del negoci en pocs mesos. Una rosseta, na Caterina Sabater, que aleshores n’era cambrera, va agafar-ne part l’estiu de l’any passat, i ara n’és una de les sòcies. El local s’ha convertit en el bar de capçalera d’alguns col·lectius: és el bar dels culturetas (és habitual veure-hi reunions dels dimonis, de Díngola…), és un lloc informal per alguns partits polítics (per exemple és habitual veure-hi el seguiment de les nits electorals), és el local de les primeres copes pre-verbena durant l’estiu, és el pub o local de festes alguns caps de setmana de l’hivern, etc.

L’Écafè ha col·laborat habitualment amb l’OCB/Díngola, i fruit d’aquesta col·laboració s’hi han fet presentacions de llibres, recitals poètics, i s’ha emprat la terrassa del local per a venda de camisetes, actes reivindicatius, actes solidaris, etc.

Avui vespre el local ha preparat una festa amb el grup Cirko i els DJs Pep Trònik, Mateu Llonguet i Joan Supersic.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: