L’Ajuntament convertirà la Quartera d’Alt en la seu dels Serveis Socials de Sineu


L’Obra Social de La Caixa dóna 6.500€ a l’Ajuntament de Sineu per a habilitar un l’edifici de la Quartera d’Alt perquè sigui destinat a Serveis Socials. 

Segons fonts de l’equip de govern “des de fa molts anys els serveis socials a Sineu han estat deficients per una manca de recursos i deficient inversió”, i es queixen de trobar-se amb un servei “que no comptava ni amb la infraestructura ni els espais adequats per poder desenvolupar la seva feina en unes condicions òptimes”. Actualment les professionals de serveis socials ocupen dependències compartides amb altres departaments. 

Segons aquestes fonts, “l’Ajuntament, la Mancomunitat i el Govern han anat treballant els darrers temps per ampliar els recursos i mitjans humans, i s’ha passat de tenir una treballadora social un dia a la setmana a tenir un equip interdisciplinar format per orientadora laboral, psicòleg i educadora, i s’ha creat un subgrup de dues treballadores per dedicar-se a projectes de dinamització, voluntariat i participació ciutadana”. 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: