Multa per tirar una rentadora dins un pou

C5A08549-F935-48E7-90EB-0884B2859A43L’Ajuntament de Sineu ha obert un expedient sancionador contra un individu que abocà una rentadora dins un pou públic el mes passat. La sanció oscil.larà entre els 300 i els 1500 euros segon recull l’Ordença mediambiental de neteja viària, ús del parc verd i recollida de residus. Així mateix la Sala agraeix la col.laboració ciutadana ja que va ser un particular qui posà en coneixement del consistori aquests fets. L’equip de govern sineuer considera que abocar residus incorrectament atempta greument contra el Medi Ambient i  que és necessari que la ciutadania en prengui consciència. El responsable d’haver tirat la rentadora no només haurà de pagar una multa sinó que també haurà de retirar l’electrodomèstic.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: