Circ Bover estrena avui vespre SENTINEL a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma.

 

El circ mallorquí arriba al Teatre Principal de la mà de la companyia sineuera Circ Bover i ho fa amb una proposta per a tots els públics basada en fantàstiques acrobàcies, música en directe i teatre gestual.

Circ Bover referent de les arts escèniques a ca nostra i també a nivell nacional i internacional, una vegada més sorprèn al públic amb un espectacle d’una gran creació artística. Tot coincidint amb la temporada de Nadal el Principal dona cabuda entre el seu programa a una innovadora proposta basada en essència en el món del circ contemporani.

Vos feim cinc cèntims de l’obra, idea original de Tià Jordà:

Sentinel és una petita illa on hi viu una tribu que no té cap tipus d’influència de la nostra civilització.  Aquesta comunitat es caracteritza per un fort nexe d’unió amb la natura que els rodeja. L’obra ens permet reflexionar sobre la figura de l’home modern i la seva ambició i ens invita a comprendre l’ús dels recursos des d’un punt de vista conscient i equilibrat; perquè la naturalesa és sobirana  i un dia es por rebel·lar.  Així doncs, els seus creadors descriuen Sentinel com “ El punt de partida, el lloc sagrat des del qual s’origina el món.”

Les sessions per veure Sentinel són avui divendres 22, dissabte 23, dimarts 26 i dimecres 27 de desembre sempre a les 20 hores.

Per veure el vídeo de presentació prem aquí

sentinel

Per Nadal CIRC a Sineu

Aquí a Sineu, a la carpa que Circ Bover té instal·lada a l’entrada del poble davant la gasolinera, els pròxims dies 29 i 30 de desembre a les 18 hores es podrà gaudir d’un espectacle de circ i clown titulat “Angus, Tiramillas Circ”.  Una proposta lúdica per passar una estona divertida en família veient pallassades.

angus

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: