El PP critica la prohibició de festes en els bars de Sineu

El Partit Popular està “en total desacord amb l’equip de govern municipal pel que fa a les prohibicions de festes“. Així ho ha manifestat en un comunicat de premsa enviat ahir. El partit de Tomeu Mulet diu que “amb autoritarisme no anam enlloc i el poble en general hi perd“.

Tot ve de la recent prohibició de l’Ajuntament als locals sineuers que organitzaven festes com ara concerts o nits de bauxa amb DJs.

El comunicat diu que “molts sineuers, entre ells els propietaris de negocis, però especialment el jovent, veu amb preocupació les mesures preses“. El PP recalca que “fins a aquesta legislatura, mai hi havia hagut problemes en aquest sentit, i els diferents responsables municipals havien actuat amb coherència i cercant el màxim benestar per a tothom, per a totes les parts“.

El comunicat apunta tres aspectes positius del consens que hauríen de disposar les festes: l’econòmic, la seguretat dels joves i el descans dels veïnats. Pel que fa als dos primers diu que “seria beneficiós per al municipi ja que aquestes festes complementen l’oferta dels negocis de restauració i permeten als joves quedar de bauxa en el propi poble i no haver-se de desplaçar a fora en cotxe cercant altres festes“. Pel que fa al tercer diu que “s’haurien d’adoptar les mesures pertinents per garantir el descans dels veïnats, i no ocasionar-los molèsties” i fa una crida al diàleg i al consens.

 

 

Les festes dels Quintos i altres col·lectius

El comunicat també fa una especial menció a les festes de Quintos. “Tots hem estat quintos -diu el comunicat- i sabem que un parell de festes a l’any no fan mal, i no podem anar exigint-los certes despeses econòmiques“. El partit de Mulet creu que s’han de seguir consensuant les festes i cercant o mantenint una col·laboració amb ells per a certs esdeveniments (arribada dels Reis d’Orient, concurs de disfresses, concurs de playbacks…).

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: