Cita a cegues amb un llibre

Aquesta proposta de préstec de llibres va sorgir per primera vegada en una biblioteca pública de Los Angeles sota el nom de “Blind date with a book”. De llavors ençà, moltes biblioteques han adaptat la idea per a allunyar els usuaris dels prejudicis, modes i best-sellers, i convidar-los a deixar-se endur per qualque paraula o pista suggeridora que es posa damunt cada llibre embolicat.

La Biblioteca de Sineu, per tercer any consecutiu, torna a convidar els seus usuaris a acceptar un repte pel qual s’ha d’acceptar una cita a cegues amb un llibre; un llibre que no podrà ser triat ni per la coberta ni pel títol ni per l’autor, solament per una pista que es troba a la coberta i que té l’objectiu d’engrescar el lector o lectora. Potser sigui un amor a primera vista, o potser, en ésser seduït per aquesta original proposta, trobi un bon company literari que li robi el cor.

Enguany altres biblioteques de Mallorca s’han afegit a la proposta així Manacor, Llubí, Binissalem, Artà, Esporles i qualcuna més també han reptat els seus usuaris a tenir una cita especial amb un llibre. En haver escollit el llibre, sense veure la coberta, el lector podrà endur-se’l en préstec i en acabat fer-ne una valoració, que ha de lliurar a la biblioteca en tornar el llibre, de forma que finalment podrà participar a una rifa.

Una trentena de llibres ocults us esperen en aquest racó, amb un nexe comú, l’amor, i una temàtica que va des d’amors adolescents, madurs, feliços, romputs, amor entre pares, mares i fills… Tot això serà durant aquest mes; podreu tenir cites literàries fins a dia 29 de febrer, i traslladar-ne la valoració abans de dia 8 de març, dia en què a les 20 h i durant l’acte que tendrà lloc amb motiu del Dia de la Dona, es rifarà entre tots aquells que s’hagin atrevit i hagin gaudit d’una vertadera cita a cegues.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: