Hotel Picarol Sineu

Nou hotel al centre històric. Obrirà les seves portes aquesta primavera.

Aquesta propera temporada turística obre al públic l’Hotel Picarol. Està ubicat al carrer dels Bous en una casa tradicional mallorquina. L’edificació de l’immoble data de finals del segle XIX. Els propietaris actuals han duit a terme els darrers tres anys una important remodelació. José Luis Jofre Enseñat y Carl de Vries varen comprar l’edifici fa ara tretze anys i en aquell moment ja van fer la inversió amb la idea d’obrir-hi un hotel.

La reforma arquitectònica el converteixen en un lloc amb un encant únic.

Les obres començaren l’abril del 2015 i ho feren amb la premissa de respectar l’essència de l’immoble i la distribució original. En destaquen la recuperació de les rajoles hidràuliques antigues. Del disseny i decoració de l’interior de l’hotel se n’han encarregat ells personalment. Han volgut crear – diuen- un indret càlid, relaxant i molt personal; ho han aconseguit barrejant peces de totes les èpoques i estils.

Sineu: ubicació ideal. 

La  centralitat de Sineu, la bellesa del cas antic i la oferta de serveis és el que els va ajudar a decidir-se a la hora de comprar el futur hotel. A més, valoren molt especialment les iniciatives culturals que promou el poble com el festival CICLOP, Contrallum i en general les fires i festes tradicionals de la vila.

Vos en parlem més extensament a la propera Díngola en versió paper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAfac3a7ana.jpg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: