Picarol Sineu

Nou establiment dedicat al turisme d’interior al centre històric. Obrirà les seves portes aquesta primavera.

Aquesta propera temporada turística obre al públic  un nou establiment tuístic; es tracta de Picarol. Està ubicat al carrer dels Bous en una casa tradicional mallorquina. L’edificació de l’immoble data de finals del segle XIX. Els propietaris actuals han duit a terme els darrers tres anys una important remodelació. José Luis Jofre Enseñat y Carl de Vries varen comprar l’edifici fa ara tretze anys i en aquell moment ja van fer la inversió amb la idea d’obrir-hi un establiment dedicat a la recepció dels turistes que visiten el Pla de Mallorca.

La reforma arquitectònica el converteixen en un lloc amb un encant únic.

Les obres començaren l’abril del 2015 i ho feren amb la premissa de respectar l’essència de l’immoble i la distribució original. En destaquen la recuperació de les rajoles hidràuliques antigues. Del disseny i decoració de l’interior del immoble se n’han encarregat ells personalment. Han volgut crear – diuen- un indret càlid, relaxant i molt personal; ho han aconseguit barrejant peces de totes les èpoques i estils.

Sineu: ubicació ideal. 

La  centralitat de Sineu, la bellesa del cas antic i la oferta de serveis és el que els va ajudar a decidir-se a la hora de comprar l’habitatge. A més, valoren molt especialment les iniciatives culturals que promou el poble com el festival CICLOP, Contrallum i en general les fires i festes tradicionals de la vila.

Vos en parlem més extensament a la propera Díngola en versió paper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAfac3a7ana.jpg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: