L’Ajuntament reforça el paper del policia-tutor, a través d’un conveni amb 4 consistoris veïns

Aquest matí l’Ajuntament de Sineu ha signat un conveni per donar una millor cobertura i servei de policia tutor a l’IES Sineu.

Segons un comunicat del propi consistori, des de fa anys, per falta de recursos, el servei de policia tutor no quedava cobert en la seva totalitat. D’acord amb els requeriments de la comunitat educativa, l’equip directiu del centre havia demanat a l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB) que plantejàs una solució per millorar aquest servei.

A proposta de l’ISPIB i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sineu i altres consistoris del Pla de Mallorca que tenen alumnat dels seus municipis a l’institut de Sineu (Sant Joan, Llubí, Sencelles i Maria de la Salut), s’ha signat un conveni que estableix mecanismes de col·laboració entre els diferents ajuntaments esmentats, el qual permetrà reforçar les plantilles policials per circumstancies especials i temporals, o per causes extraordinàries. Concretament, es tracta de què aquests Ajuntaments col·laborin amb l’Ajuntament de Sineu en la prestació del servei de policia tutor a l’IES Sineu (que rep alumnes de nou municipis de la Mancomunitat del Pla).

Aquest conveni es va dur al ple extraordinari del passat 23 de febrer (el que va demanar l’absolució de Valtònyc) i es va aprovar amb 6 vots a favor, 2 abstencions i 3 vots en contra.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: