Avanç del Pla especial de protecció del conjunt històric de Sineu

sineu

Al BOIB de dia 20 es va informar de l’exposició pública dels documents d’Avanç del Pla especial de protecció del conjunt històric de Sineu. Aquest és un document necessari per poder agilitzar les llicències urbanístiques dins el perímetre del conjunt històric de Sineu, declarat BIC.

Qualsevol persona interessada disposa del termini d’1 mes des de dia 21 de febrer per si vol formular suggeriments o altres alternatives al planejament. El document es pot consultar a les oficines de l’Ajuntament o a l’adreça http://sineu.eadministracio.cat/board//

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: