Facebook, Twitter, dBalears… publiquen fotos del denunciant de Valtònyc devora banderes preconstitucionals

Fa uns dies les xarxes socials van plenes d’una foto de Jorge Campos fent-se un selfie amb banderes espanyoles feixistes, preconstitucionals. Campos és expresident de la Fundación Círculo Balear, associació contraria a qualsevol mostra de mallorquinisme, i creador del nou partit espanyolista Actúa, que substituiex la citada associació. És ben conegut a Sineu, on va participar en un acte que va suposar la divisió entre els sineuers per l’estàtua de Jaume II (va comparèixer a Sineu amb un grapat de feligresos d’aquesta organització antimallorquina, que varen provocar aldarulls a sa Plaça) i el denunciant de Josep Valtònyc, que anirà a presó per injuries a la Corona.

Campos també té fotos en el Valle de los Caídos, construït per presoners republicans de la Guerra Civil espanyola entre els anys 1940 i 1958, i on es troben les restes mortals del falangista José Antonio Primo de Rivera i del dictador Francisco Franco. En un tuit diu que “també té fotos en El Escorial, i en el Palacio Real”, i que la foto amb les banderes preconstitucionals va ser presa en una exposició titulada “Historia de la bandera de España“.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: