No hi haurà etapa del Pla de Mallorca 2018 a Sineu

DSC01922

AC Sineu del Pla Gran 2017

Per primera vegada a la història del Pla de Mallorca i essent l’AC Sineu una referència també històrica en la cursa per etapes més important del calendari del ciclisme amateur, no hi haurà etapa a Sineu en aquesta XXXIV edició del Pla de Mallorca 2018.

Enguany ha perillat la celebració del Pla de Mallorca perquè Caixabanc va renunciar a patrocinar els mallots grocs de la carrera. Quasi a darrera hora s’han trobat nous patrocinadors i el Pla es podrà dur a terme.

La novetat és que en el Pla petit s’incorpora la categoria cadet, tant masculina com femenina. El logo del mallot d’aquesta categoria serà el de l’àrea d’esports del Consell de Mallorca.

Les etapes seran cinc i s’iniciarà dia 19 de maig a Muro. Les següents etapes seran dia 26 de maig a Sencelles, dies 2 i 10 de juny a Maria de la Salut (ruta i contrarellotge) i acabarà dia 17 de juny a Ariany.

Pel que fa al club sineuer, hi haurà una vintena de participants en el Pla d’enguany. Aquest any el club organitzarà el Memorial Francesc Alomar i les curses del mes de juny i juliol a la voltadora.

2 comments

  1. Mateu Alomar

    M’encantaria saber d’on surt la noticia de què la continuïtat del club perilla… No és voler fer una crítica, s’agraeix molt la vostra feina desinteresada, però, abans de publicar segons quines coses pens que s’hauria de contrastar bé l’informació.
    Saludos

  2. Croupier

    Perillava “la celebració del Pla”, no la de l’AC Sineu. Hem de saber llegir…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: