‘Atirofijo’, primera residència Teatre Principal d’aquest 2018 en el C.IN.E

La companyia mallorquina Atirofijo és la primera que el Centre d’Investigació Escènica de Sineu (C.IN.E.) acull aquest 2018 dins el Programa de Residències Teatre Principal. La companyia, afincada a Inca, realizarà una mostra oberta del seu espectacle en creació “A s’ombra” demà dijous, 15 de març, a les 20.00 h. Després de la presentació del work in progress hi haurà un col·loqui amb el públic.

“A s’ombra” és una peça de circ contemporani, en la mesura que els seus creadors encalcen els processos d’investigació proposant noves formes i llenguatges per aconseguir resultats diferents. Aquest és un dels atractius principals per al Teatre Principal, que amb aquest programa vol donar una empemta a les companyies que experimenten amb els nous llenguatges dins l’àmbit de les arts escèniques.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: