L’IES Sineu, campió de Balears del concurs Young Business d’economia

Un total de 10.500 alumnes (que formaven uns 3.000 equips, de devers 500 centres educatius de tot l’estat) han participat en el Young Business Talent, un concurs destinat a que els alumnes agafin certes destreses en el món empresarial.

Els alumnes de l’IES Sineu s’han proclamat campions de les Illes Balears i aquest fet els hi ha atorgat un lloc per la final estatal que es celebrarà a Madrid, i en la que participaran els 100 millors equips.

Els alumnes formen grups de 3-4 persones, que han de dirigir la seva pròpia empresa virtual a través d’un simulador. Al llarg dels mesos de Novembre – Març competeixen contra altres “empreses” (grups d’alumnes) de la resta de l’estat i, en funció de la posició que aconsegueixen, els hi són atorgats una sèrie de punts. Els alumnes han de decidir, entre altres factors, quina quantitat de producte han de produir, el preu de venda, la publicitat, els treballadors a contractar, el salari que han de rebre, el mercat on volen vendre…

Cal destacar que, en la classificació final, dins dels 10 primers equips classificats, n’hi ha 7 de l’IES Sineu.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: