Un any més, l’IES Sineu participa amb la campanya d’UNICEF: Gotes per Níger

Organitzada per la Comissió Ambiental i el departament E.Física, amb el suport de les Tutories i tots els Departaments, dia 28 de març es va celebrar la cursa solidària per participar a la campanya Gotes per Níger. Els alumnes de 1r de batxillerat es varen fer càrrec de l’organització.

A la 1a hora de classe es varen fer activitats d’aprenentatge sobre l’aigua. Cada Departament va treballar el tema segons la seva matèria. Després es repartiren el dorsals i els de 1r i 2n d’ESO varen iniciar la cursa pel recinte de l’Institut. La resta de grups feren activitat de zumba al pavelló. Després giraren els torns.

En acabar la cursa hi havia fruita, com aportació d’Agromart a l’activitat solidària. Agromart col·labora des de la primera edició.

Es varen recaptar 1.300 € pel projecte solidari d’UNICEF. La campanya Gotes per Níger es va iniciar el curs 2008-2009 i des d’aleshores, estudiants de totes les edats han pogut conèixer un poc més sobre el dret a l’aigua i a l’educació, aportant el seu granet d’arena, les seves gotes, per a donar suport al treball d’UNICEF en aquest país africà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: