Sineuers com a bèsties: heu vist el que fan?

Han d’estar forts com un mac de torrent i, possiblement, un poc tocats de l’ala. Deixant de banda les bromes, la veritat és que córrer una Spartan Race implica tenir no només una excel·lent forma física, sinó també un superb control mental, perquè l’esforç i el patiment són evidents. Una Spartan Race és una carrera d’obstacles, amb diferents categories (Spartan Sprint, Super Spartan, Spartan Beast i Ultra Beast Spartan), i competició de caire gairebé militar (els obstacles inclouen saltar, escalar parets, portar objectes pesats, rastrejar-se baix de filferros de pues, cordes, barres, pneumàtics, progressar dins el fang, la neu, l’arena, l’aigua, etc.).

Des de fa un temps, un grup de sineuers entrenen i participen a curses d’aquest estil. Per exemple, fa un mes i mig, a l’Spartan Race Mallorca. Aquesta carrera va tenir lloc a Palma el passat 3 de març, amb una distància de 15 quilòmetres. Els entesos diuen que és, possiblement, la més dura de l’estat espanyol (gairebé com la d’Andorra). Joan Sastre Balaguer, Toni Gámez Genovart, Joan Beltran Munar, entre altres, participaren en aquesta cursa, i han participat en altres com ara l’Spartan de Valmorel i l’Stade de France, totes dues en el país gal.

Toni Gámez farà una Spartan Beast (la modalitat més dura) aquest proper juny a Andorra.  Joan Sastre enguany no participarà en més curses per mor d’una operació quirúrgica a la que s’ha de sotmetre.

Us oferirem més informació en la propera Díngola en paper.

(fotos: J. Sastre)

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: