Així serà la camiseta de la XV Mucada

Aquesta jornada de fira, amenaçada per les prediccions de pluja d’aplicacions de mòbil i webs, i especial per la commemoració institucional, tot i que sota certa ombra de dubte documental, del setè centenari, s’ha tancat amb l’anunci del resultat de l’elecció de la camiseta per a la festa en honor a lo Much de Reig, la quinzena edició de la Mucada, la imatge que estamparà el tassó reutilitzable que repartirà l’Ajuntament i les colles que es presentaran a les Eleccions Muquicipals 2018.

Urna que s'ha emprat per a la consulta vinculant d'elecció de camiseta per a 2018

Urna que s’ha emprat per a la consulta vinculant d’elecció de camiseta per a 2018

Camiseta i tassó

Després d’una intensa jornada participativa amb aires referendumers -amb excepció de la intervenció d’antiavalots- ha guanyat el disseny de Maria Gelabert i, en segon lloc -el disseny que s’estamparà al tassó- és per Alex Atenosov.

Disseny guanyador per a la camiseta de la XV Mucada

Disseny guanyador per a la camiseta de la XV Mucada

Dissenys per als tassons

Disseny per als tassons

Maria Gelabert

Maria Gelabert “Confiteta” amb els atributs de guanyadora absoluta

Qui serà Much i Muca l’any que ve?

Enguany acaben el seu bienni mucal la colla formada per n’Aina Galmés Serení i en Pere Joan Jaume, per tant, ens trobam en any electoral. Les Eleccions Muquicipals que designaran la identitat de la nova colla que interpretarà els papers de Much i Muca els propers dos anys seran dia 14 de juliol, dia en què també es posaran a la venda les camisetes. Avui, s’han anunciat les dues candidatures que s’han oferit a la contesa electoral: Joan Toni Campaner Salvà i Xisca Oliver Ramis Botera; i Llorenç Ferriol Picornell i Neus Ribot Ferriol, que renoven la seva candidatura presentada l’any 2016.

Temàtica d’enguany

Tot i que les primeres idees de la temàtica de la XV MUCADA es varen definir el mes de març en un dels conclaves de la Muchal Foundation, la polèmica entorn a la sentència pel cas de la violació múltiple a les festes de Pamplona, podria haver reforçat la idea inicial. El cartell de “No és NO i prou!” editat pel “Consell Mucal de Mallorca” dedicat a les “Valentes Muques”, sembla que dóna pistes sobre la temàtica del feminisme i el rebuig de la violència masclista.

One comment

  1. Retroenllaç: Mira quines han estat les 12 notícies de l’any 2018 a Sineu |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: