Valtònyc ha d’ingressar a la presó que vulgui, en 10 dies

Valtònyc pot ingressar a qualsevol centre penitenciari, però ho ha de fer en els propers 10 dies. Així ho ha confirmat l’Audiència Nacional. Tot i això, el cantant va informar fa dies que, pel seu propi peu, ell no entrarà a cap presó.

Recordem que el sineuer-pobler serà la primera persona que, a l’estat espanyol contemporani, entrarà a presó per les lletres d’unes cançons. El cantant va ser condemnat a 3 anys i mig de presó per enaltiment del terrorisme, calumnies, injuries a la Corona, i amenaces pel contingut d’algunes de les seves cançons. La sentència va ser ratificada pel Tribunal Suprem el passat febrer, i pel Tribunal Constitucional la setmana passada.

El 17 de juny hi ha previst un macroconcert a favor del raper amb més de 40 grups de tot l’estat espanyol.

La justícia que fa parts i quarts

Mirau dos exemples que, precisament, han sortit a la llum avui, o s’han viralitzat avui.

Un és un retall del diari ultra Alerta Digital, dirigit per l’ultranacionalista Armando Robles (excap de premsa de Jesús Gil). L’altre fa referència una vegada més a les enravenades fascistes que té habitualment Jiménez Losantos, ben conegut com a personatge de la brunete mediàtica.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: