Sineu des del cel és escenari d’un rodatge publicitari

344E18A5-877E-49A2-8FB1-3067954FB328

Part de l’equip amb els drons que fan servir per rodar des de l’aire

Una coneguda companyia aèria grava aquests dies un anunci a Sineu. Si sentiu per damunt els vostres caps el renou semblant a un borino gros, idò podreu contemplar part del rodatge. La feina de l’equip de gravació, comandat pel fotògraf nordamericà Thomas Prior, es fa amb càmeres aèries (drons) pilotades des de terra amb un comandament. Tant ahir com avui els operadors han fet servir dues càmeres, una de grossa amb vuit braços i una de més petita semblant a un helicòpter. Els productors de la filmació han dit a Díngola que la idea es fer fotografies de les teulades de Sineu i presentar-les a l’anunci com si fossin el casc antic de Palma. Es fa així, han explicat, perquè a Ciutat no està permès fer servir aquests tipus d’aparells.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: