Valtònyc ja havia explicat a Díngola els seus contactes amb alguns exiliats catalans

Les relacions del raper amb polítics catalans exiliats són habituals, tal com va manifestar el cantant a Díngola en l’entrevista que aquest mitjà li va fer en el darrer número. Els mitjans donen per fet que l’engranatge polític dels exiliats catalans hauria donat cobertura a Valtònyc en la seva fugida.

Les darreres hores ja havien sorgit dubtes sobre la localització de Valtònyc. El cantant va enganyar les forces de seguretat ja fa prop de dues setmanes. De fet, la compra de bitllets d’avió en el seu nom, per part d’amics seus, va ser una maniobra per despistar les forces de seguretat. El cantant ja no era a Mallorca ni a l’Estat Espanyol.

Les relacions entre el cantant i la política exiliada Anna Gabriel (CUP) són fluïdes, i el cantant ja havia manifestat a Díngola que parlava sovint amb la cupaire. Després de ser citada pel Tribunal Suprem, el febrer Gabriel va fugir a Suïssa perquè temia un judici injust.

A hores d’ara, doncs, Suïssa és un dels possibles llocs on podria ser Valtònyc. L’altre lloc que es comenta en molts mitjans és Bèlgica. El que és clar és que el raper té accés a les comunicacions, ja que segueix ben actiu en les xarxes socials.

Valtònyc podria comparèixer davant els mitjans demà migdia, des d’allà on és.

Concert de suport

Un grup de joves poblers ha organitzat per aquest divendres un concert per recaptar fons per a la caixa de solidaritat amb el cantant.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: