L’Ajuntament de Sineu aposta per fer més accessible la informació i la gestió de tràmits posant en marxa una aplicació per a dispositius mòbils.

El passat divendres 25 de maig l’Ajuntament informava mitjançant el seu perfil a Facebook i el grup de difusió creat via WhatsApp que posava en marxa una nova eina de comunicació: la App de l’Ajuntament. La APP, que ja està disponible per dispositius Iphone i Android, ha estat implementada per l’empresa Uebsapps Lap S.L segons ha ha informat l’equip de govern. Aquesta nova aposta neix amb l’objectiu de reforçar els canals d’informació dels quals disposa l’Ajuntament de Sineu i fer-ho d’una manera més accessible, àgil i amb caràcter d’immediatesa.

La nova aplicació permet entre altres conèixer les dades relatives al consistori, els actes programats, les publicacions oficials, avisos d’obres o talls d’aigua. També s’hi pot realitzar tràmits electrònics amb certificats digitals evitant així que l’interessat hagi de personar-se a les oficines. Compta amb el servei d’agenda per tenir accés directe als telèfons d’interès general com el de la Policia Local.

Ofereix informació de servei sobre el sistema de reciclatge i el tractament que ha de rebre cada residu, informant dels contenidors i els horaris del punt verd de la localitat i els de recollida porta a porta. A més, de facilitar les consultes relatives al transport públic.

No es tracta únicament d’un canal unidireccional, sinó que també permetrà als veïnats que puguin informar mitjançant aquesta aplicació a l’Ajuntament de les incidències que considerin oportunes per tal que si posi remei.

Amb aquesta nova app el consistori disposa actualment dels següents mitjans de difusió per tal d’arribar als veïnats de Sineu: la web de l’Ajuntament, el perfil a les xarxes socials com Facebook, el butlletí informatiu en versió paper “La Sala” i el grup de difusió de WhatsApp.
33577272_1522617484531763_7522694691356147712_o

¿Com instal·lar la nova App?

Si voleu instal·lar al vostre dispositiu l’aplicació per a mòbils de l’Ajuntament de Sineu només cal que seguiu el seguent enllaç: http://sineu.uebs.es

– Si el vostre dispositiu és un Iphone:

Quan obriu l’enllaç haureu de clicar a damunt la icona de la fletxa que us surt més avall de la pantalla. Després pitjau afegir “a la pantalla d’inici”

– Si el vostre dispositiu és Android:

L’enllaç us obrirà l’aplicació Google Play i només cal que pitgeu “INSTAL·LA”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: